Priser

30 min     295 kr

60 min     495 kr

90 min     695 kr

Klippekort til 5 x 60 minutter  2250 kr

Ungdomsbehandling 30 min 250 kr ( til 16 år incl.)

Ungdomsbehandling 60 min 450 kr  ( til 16 år incl.)

En behandling koster det samme, uanset hvad den kommer til at bestå af. Du kan have dine særlige ønsker og jeg giver mit bud på, hvad der vil være godt for dig, og sammen finder vi ud af den rigtige behandling for dig, også under hensyntagen til din generelle fysiske tilstand. Det har jeg valgt, fordi det giver mig mulighed for at arbejde håndværksmæssigt og i overensstemmelse med din person og særlige problemstillinger.

Jeg tænker lidt ud fra kroppens helhed og ønsker at finde årsag til symptomer, og et typisk eksempel kunne være at jeg vælger at rette ryg og bækken, for at få en muskelskade i benet til at komme sig hurtigt, naturligvis kombineret med terapi på skaden.

Et andet eksempel er, at jeg gerne mobilisere leddene i ryggen inden massagen, hvis jeg kan se, at låste led er årsag til smerter. Dette gøres vha. bløde teknikker som artikulering og muskelenergiteknik. At mobilisere omkring rygleddene giver frihed og god cirkulation omkring rygnerverne, hvilket indirekte gavner funktion og flow i hele kroppen.

Jeg informerer dig om mulighederne og du kan vælge til og fra og naturligvis også bare nøjes med en afslappende, dyb massage.

 

 

Massage

Massagen er det, man kalder fysiurgisk massage, dvs. en grundig gennemarbejdning af musklerne, som man også kan karakterisere som en behandlende massage.

Idrætsskader

Alle skader, der har med muskler og led at gøre, eller irritationer ved dagligdags bevægelser, kigger jeg gerne på. Det kan ligeså godt være gener, der er opstået på arbejde eller i det almindelige hverdagslivej. Jeg arbejder dels med generel holdningsopretning, hvis det ser relevant ud i forhold til problemet, men ellers med diverse massage- og udspændingsteknikker. Desuden bruger jeg som supplement gerne kinesiotape, som jeg har god erfaring med i forhold til at lindre og hjælpe funktionaliteten på vej.

Rygterapi

Opretning af ryg og bækken ved hjælp af muskelenergiteknik, mobilisering og massage samt forskellige udspændingsteknikker. Mange går rundt med gener og smerter i ryggen og tror, at det er noget, de må lære at leve med. I virkeligheden kan disse ting ofte behandles og ofte kureres helt eller i hvert fald nedbringes til et acceptabelt niveau, så hverdagen fungerer bedre.

Akupunktur

Akupunktur bruger jeg som et godt værktøj, ofte i tillæg til de øvrige behandlingsformer. Akupunkturen er god til at er god til at få energierne til at strømme harmonisk igen og at få stressniveauet i kroppen ned. Den er også endnu et redskab til at nedsætte muskelspændinger samt at få hævelser til at aftage lidt hurtigere.