Book pr. telefon

bestil-tid

 

 

Du kan i øjeblikket IKKE bestille tid online hos mig, men d. 25/5 åbner klinikken igen – dog kun i et begrænset omfang. Således beder jeg jer, som ikke har direkte behandlingskrævende problemer give plads til dem, som har egentligt behov for behandling. Tidsbestillingen foregår derfor i en periode pr. telefon, så jeg kan sikre dem med størst behov en tid. Tidsbestilling på tlf. 2172 4308.

NYE REGLER i klinikken for at minimere al smitte.

Du må ikke være syg, når du kommer til behandling, og du skal have været rask de sidste 48 timer inden. Har du de mindste symptomer på sygdom, om det så bare er en smule forkølelse eller ondt i halsen, må du aflyse. Det koster ikke noget gebyr, heller ikke hvis det er i sidste øjeblik. Jeg gør det samme for dig og aflyser, hvis jeg selv mærker sygdomstegn.

Hvis du er syg og alligevel møder op, bliver du afvist i døren.Kom lige til tiden, ikke for tidligt og selvfølgelig ikke for sent. Vent evt i bilen til det bliver din tid.

Hav så vidt muligt besøgt toilettet hjemmefra og hav selv lidt drikkevand i tasken til efter behandlingen.Ved ankomst bedes du vaske hænder/bruge håndsprit som står på bordet.

Betal venligst enten med mobilepay eller efterfølgende bankoverførsel hjemmefra.

Overvej om det er overhovedet er nødvendigt at få behandling. Tilhører du en såkaldt risikogruppe, bør du især overveje om du skal udskyde en behandling. Der gives desværre ingen garanti imod virus-smitte.

VIGTIGT: Hvis du efterfølgende får påvist Covid-19, og kan have bragt smitte til klinikken, meddel det da straks. Det er ikke flovt eller pinligt, men et hændeligt uheld og vilkår for os alle. Med aktiv smitteopsporing, kan vi hurtigt få inddæmmet smitten. Jeg har naturligvis den samme forpligtelse over for jer klienter.

JEG SØRGER FOR

at alle overflader er sprittet af i tiden mellem klienterne, rene håndklæder og lagner, som er vasket ved 80 grader

 jeg holder selv streng håndhygiejne

jeg bærer mundbind og vil også bruge visir ved tæt ansigt til ansigt kontakt og iøvrigt sørge for, at den kontakt bliver kortvarig.

meget god tid mellem behandlinger, hvilket sikrer at der er grundigt rengjort og luftet ud, og du vil ikke sidde i venterum med andre.

Den indledende samtale om behandling foregår med nødvendig afstand.