Pressemeddelelser

klinikhus

Pressemeddelelse marts 2015

Åbent hus 14/3 2015

Idrætsmassør Eva Büchler og psykomotorisk terapeut Anja Berrill flyttet til Frederiksborgvej 56 i Ølstykke

To behandlere er flyttet til nye, dejlige lokaler på Frederiksborgvej 56 i Ølstykke, 5 min. fra Ølstykke Station og med P-muligheder i gården. Eva Büchler tilbyder sin massage og manuelle terapi på de fleste hverdage på nær nogle enkelte, hvor hun stikker af til firmabehandlinger. Afspændingspædagog Anja Berrill arbejder i klinikken et par dage om ugen.

Eva har tidligere holdt til i Egedal Centret i Stenløse, men tiden var efterhånden kommet til, at hun havde brug for at brede sig lidt mere. Nu har hun fundet nogle dejlige lokaler, hvor der er masser af plads og et fint dagslys i behandlingsrummet.

Det er de optimale rammer for behandlingen, som man under ét kan kalde manuel terapi, og som dækker over massage, rygterapi, idrætsskader og akupunktur. Det centrale i den manuelle terapi er at rette skævheder op og skabe fri bevægelse i kroppens led, hvilket giver en fri og velfungerende krop. Selv om fokus kan være på et lokalt problem, indgår altid en helhedstænkning af kroppen i forhold til at arbejde væk fra ubalancer.

At arbejde med behandling og mennesker kræver, at man hele tiden udvikler sig og derfor er det vigtigt med gode sparringspartnere i arbejdet. Det har Eva bl.a. i Anja Berrill, der ved siden af sit arbejde som sygeplejerske, er afspændingspædagog, en uddannelse med et virkeligt højt fagligt niveau. Anjas og Evas behandlingsformer er meget forskellige, men på trods af det er de meget på linie med hinanden i deres opfattelse af krop og behandling. Anja behandler i det forreste rum et par dage om ugen.

Ved en afspændingspædagogisk behandling hos Anja bliver man lejret behageligt på en madras på gulvet med sit almindelige tøj på, imens hun med forskellige teknikker bringer led og muskler nærmere deres optimale tilstand. Hele kroppen gennemgåes og der gives blide impulser i alle muskelgrupper for at bringe kroppen og psyken i balance. Når kroppen er I balance har den lettere ved at klare de belastninger, man oplever i hverdagen, og iøvrigt indgår der også ergonomisk vejledning i behandlingen.

Anjas og Evas målsætning er at møde alle med konstruktiv behandling dér, hvor de er, uanset om man kommer med større problemer, almindelige hverdagsgener eller bare ønsker at optimere sin træning med en velfungerende krop.

 

Pressemeddelelse, 14/2-13

Idrætsmassør Eva Büchler flytter til Egedal Centret 53 A

Pr. 15/2 flytter jeg min klinik til Egedal Centret 53 A, hvor jeg vil dele hus med Sund Indefra ved Helle Thaysen.

Jeg har igennem de sidste 4 år haft egen klinik i mit hjem i Veksø, hvor jeg har behandlet såvel lokale som folk fra vidt forskellige steder på Nordsjælland. Det har været en dejlig tid med masser af gode oplevelser med mine kunder. Men nu er tiden kommet, hvor pladsen efterhånden er blevet for trang til både familie og en stadig stigende kundekreds, og jeg har været så utrolig heldig at finde det perfekte sted for min klinik, i Egedal Centret med Helle Thaysen fra Sund Indefra som kollega.

Jeg er uddannet:

  • lægeeksamineret massør(fysiurgisk)
  • idrætsskadeterapeut
  • columnaterapeut (rygterapeut) og
  • akupunktør

Mine fire uddannelser samt en rækker kurser har givet mig mange forskellige værktøjer til at behandle og rette op på fysiske ubalancer og problemer, og udgør det, der i fagsproget hedder manuel terapi. Mange af mine klienter kommer til mig pga. et problem, f.eks. ondt i ryggen, en idrætsskade eller en belastende hovedpine, men man kan også altid bare komme for at få en god, dybdegående massage. Faktisk vælger en del at komme med faste mellemrum for at forebygge fysiske problemer.

Man kan bestille tid hos mig på tlf. 2172 4308, eller gå ind og læse mere på www.massage-og-terapi.dk.

I Egedal Centret 53A (lige over café Mokka) vil Helle og jeg fortsat være to selvstændige behandlere, blot vil vi til sammen kunne tilbyde en meget bred vifte af behandling, træning og vejledning under samme tag. Vi er faktisk selv rigtigt begejstrede for vores perfekte match, og kan hver især kun bifalde hinandens behandlinger og tilbud til en sundere livsstil, der synes at supplere hinanden temmelig godt.


Pressemeddelelse, Februar 2009

En komplet behandler i Veksø, Egedal kommune.

Manuel Terapeut Eva Büchler åbner nu sin egen klinik i Egedal, hvor hun med massage i kombination med andre behandlingsmetoder løsner op for ømme muskler og låste led.

”Symmetri og balance i kroppen er kodeordene”, siger Eva Büchler. ”Vi tillægger os alle nogle uvaner igennem livet i vores kropsholdning og bevægemønster, som på et eller andet tidspunkt uvægerligt vil resultere i smerter. Derfor arbejder jeg altid uanset hvilket problem eller skade i bevægeapparatet, vi taler om, ud fra en helhedsorientering mod at opnå en overordnet symmetri i hele kroppen.”

Eva Büchler betegner sin behandlingsteknik som manuel terapi, en terapiform hun har tillært sig på ”Skolerne for idrætsmassage”. Her har hun uddannet sig til massør (lægeexam.), idrætsskadeterapeut samt columnaterapeut (rygterapeut), og færdiggør i øjeblikket uddannelsen til akupunktør. Alle teknikkerne er medicinsk baserede og har intet med alternative behandlingsformer at gøre.

”Manuel terapi betyder i virkeligheden bare, at det er en terapiform, der udføres med hænderne. Og det er jo først og fremmest massage, som for mig at se stadig er et unikt arbejdsredskab med sin genetablering af gennemstrømning og fleksibilitet i musklerne”, siger Eva Büchler. ”Massagens effekt som afstressning af både krop og psyke må bestemt heller ikke undervurderes i det samlede billede, når man skal hjælpe kroppen tilbage til at være velfungerende, smertefri og stærk. Da alt i kroppen hænger sammen, er det vigtigt at behandle ”hele” problemet, så mon ikke mange fysiske problemer i virkeligheden er udløst af psykisk stress i en travl hverdag?”

Manuel terapi kombinerer massage med terapiformer som arbejder på leddet, ledkapslen,  muskler og sener. Når man arbejder på alle strukturer for at genskabe ledbevægeligheden opnår man den bedst blivende effekt – og samtidig er det en meget blid terapi, da kroppen selv arbejder med. Også mobilisering med impuls hører med til rækken af manuelle behandlingsteknikker. Det er en lille hurtig bevægelse, der med et klik sætter leddet på plads.

”Nogle gange kan det være nødvendigt at benytte sig af mere håndfaste teknikker”, siger Eva Büchler, ” men oftest er det nok med de blide metoder, som er dem jeg benytter allermest, fordi de samtidig bearbejder de muskler, der i første omgang har trukket leddet skævt.”

”På skolerne for idrætsmassage fører vi os hele tiden ajour med den nyeste forskning indenfor den manuelle terapi, således at vores uddannede terapeuter altid står med de bedste værktøjer. Mange af disse terapiformer har vi hentet fra udlandet ved f.eks. Michigan State University og universitetet i Prag,” udtaler skoleleder Lars Fiala, og fortsætter:  ”På skolen er vi heldige at have en faglærer som Eva, der med sit altid smittende humør forstår at formidle selv meget vanskelige emner på en utrolig pædagogisk måde”

Eva Büchler har i de senere år bl.a. arbejdet med firmamassage gennem Falck Healthcare og Fit4life samt i en periode drevet klinik i Køge Svømmeland sammen med to kolleger. Desuden fungerer hun som underviser på ”Skolerne for Idrætsmassage” i Søborg. Nu åbner hun klinik på hjemadressen i Veksø, Egedal, hvor hun tilbyder sine behandlinger i en ramme af god tid til samtale og undersøgelse. Hun tilbyder også fortsat behandling til virksomheder, nu bare i eget regi.